Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца условно лишаване от свобода, съобщи прокурорът

...
Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца условно лишаване от свобода, съобщи прокурорът
Коментари Харесай

20 месеца затвор условно за прокурорския син от Перник

Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца условно отнемане от независимост, съобщи прокурорът Георги Иванов от СРП.

„ През миналата седмица беше планувано правосъдни съвещание в Районен съд - Сливница. При извършеното съвещание Васил Михайлов от Перник призна виновността си за осъществени две закононарушения на територията на Перник и му бе предоставено наказване отнемане от независимост в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен период “, добави Иванов.

Боряна Рангелова упрекна прокурорския наследник в побой и закани с ликвидиране

Той акцентира, че самопризнанията по двете закононарушения са за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди и закана с ликвидиране на мъж наоколо до детска площадка.

По думите му правосъдният състав е решил, че самопризнанието се поддържа от събраните доказателства и се разпорежда наказване отнемане от независимост в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен период.

Момичето твърди, че Васил Михайлов пребил приятеля ѝ до пристъп

Съдебният акт е финален и е влезнал в действие.

Иванов акцентира, че заканите за ликвидиране са били през май 2022 година, след което напомни, че против Михайлов продължава наказателно произвеждане за осъществени от него осем закононарушения и по него следва съвещание в Софийския областен съд през ноември тази година.

Момичето споделя, че от самото начало крещяло за помощ пред няколко очевидци

„ По отношение на Михайлов също по този начин продължава следствие за отправени от него закани за ликвидиране по отношение на лице от женски пол на територията на Перник “, сподели прокурор Георги Иванов, след което посочи, че Михайлов дава отговор за общо 10 закононарушения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР